https://www.high-endrolex.com/18 https://www.high-endrolex.com/18https://www.high-endrolex.com/18 Mετά το Dieselgate: Ποιοι Diesel ρυπαίνουν πραγματικά;
Mετά το Dieselgate: Ποιοι Diesel ρυπαίνουν πραγματικά;

Mετά το Dieselgate: Ποιοι Diesel ρυπαίνουν πραγματικά;

Τα αποτελέσματα έρευνας του Transport & Environment (T&E), οργανισμού-ομπρέλα των ευρωπαϊκών μη κυβερνητικών οργανώσεων, προκαλούν έκπληξη.

Πέρυσι τέτοια εποχή, αμέσως μετά την έκθεση της Φρανκφούρτης, ο Όμιλος Volkswagen βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου, του επονομαζόμενου Dieselgate. Σε αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν στις ΗΠΑ και έφεραν πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας προγενέστερης της Euro 6, βρέθηκε λογισμικό που αναγνώριζε ότι το όχημα δέχεται έλεγχο ρύπων και έριχνε αυτόματα τις εκπομπές.

Τι γίνεται όμως ένα χρόνο μετά; Πόσο επικίνδυνοι είναι οι νέοι πετρελαιοκινητήρες για τη δημόσια υγεία; Τα αποτελέσματα έρευνας του Transport & Environment (T&E), οργανισμού-ομπρέλα των ευρωπαϊκών μη κυβερνητικών οργανώσεων, προκαλούν έκπληξη. Δείχνουν ότι οι Euro 6 diesel της Volkswagen είναι οι πιο καθαροί στην αυτοκινητοβιομηχανία αυτή τη στιγμή!

Δείτεπερισσότερα
https://www.high-endrolex.com/18